Известие

Collapse
No announcement yet.

ключът ми се вади на запален двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ключът ми се вади на запален двигател

Здр.колеги.Възникна една дилема за мене от толкова време насам.Досега не беше ми се случвало,но случайно дръпнах ключа от контакта докато е запалена колата и той излезе без проблем.После го извадих пак и си покарах малко без него ... няма проблем.ЧЕ мисълта ми е -това нормално ли е за нашите коли или не е ????Казаха ми ,че някой коли го имали като екстра,но не били сигурни дали АлфА го имат.Надявам се някой от вас да се е сблъсквал с това и да е запознат.
    Alfa Romeo 146 1.9 td
    А3 1.8Т,Lada 1500s

Колега според мен не е нормално да се вади ключа като е запален двигателя,но при някой коли като вземе да се разваля патрона и почва да прави такива номера.На моята Алфа не излиза ключа тя е 146 97 година.....
    Алфа Ромео 146 1,6Twin Spark 97година

Comment

Това съм го виждал на Пунто '97 , но не знам дали е екстра

Comment

направо ме успокой
        Alfa Romeo 146 1.9 td
        А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

100% нормално! Правя го много редовно.
          Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

Карай спокойно! Просто зъбите на ключа ти са се поизпилили! На боксера единия ключ е така откакто съм я взел 2003г. Другия е като нов и не се вади! Досега не съм имал ядове!
            Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
            Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
            Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
              Карай спокойно! Просто зъбите на ключа ти са се поизпилили! На боксера единия ключ е така откакто съм я взел 2003г. Другия е като нов и не се вади! Досега не съм имал ядове!
              Аз съм спокоен ,но да знам дали ме очаква някоя голяма изненада.Заради това.Да не стане някой фал.Защото мисля да се възползвам от това на зима..
              Alfa Romeo 146 1.9 td
              А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщение
                Аз съм спокоен ,но да знам дали ме очаква някоя голяма изненада.Заради това.Да не стане някой фал.Защото мисля да се възползвам от това на зима..
                ми освен да си забравиш ключа някъде и да заминеш без него, аз за друг фал не се сещам
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

А чипа(имобилайзера) не играе ли роля след като се отдели от патрона

Comment

Не.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

На фиат-а на брат ми (Фиат Типо) от както го помня, му се вади ключа дори, когато е на контакт. Така, че споко колега

Първоначално публикувано от tuning_vn Покажи съобщение
                      А чипа(имобилайзера) не играе ли роля след като се отдели от патрона
                      В момента в който дадеш контакт и се изгаси лампичката за ключ на таблото, чипа вече си е свършил работата и повече компа не го иска.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                      AR 155 2.0 16v SUPER
                      Toyota Corolla 2014 S Premium
                      Moskvich 2140

Comment

Абе пичове...ако се заключи волана в движение ко праим?

Comment

Не се заключва в положение когато автомобила е запален.
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Я попитайте някой познат полицай защо? ... Доколкото знам, и съм чувал от много хора, че ключа се вади когато колата е крадена... Или тествайте колите в Дупница

Comment

Моята не е крадена и ключа ми се вади, ама тя колата вече не си знае годините и километрите.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X