Здр.колеги.Възникна една дилема за мене от толкова време насам.Досега не беше ми се случвало,но случайно дръпнах ключа от контакта докато е запалена колата и той излезе без проблем.После го извадих пак и си покарах малко без него ... няма проблем.ЧЕ мисълта ми е -това нормално ли е за нашите коли или не е ????Казаха ми ,че някой коли го имали като екстра,но не били сигурни дали АлфА го имат.Надявам се някой от вас да се е сблъсквал с това и да е запознат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ключът ми се вади на запален двигател
Collapse
X
-
Карай спокойно! Просто зъбите на ключа ти са се поизпилили! На боксера единия ключ е така откакто съм я взел 2003г. Другия е като нов и не се вади! Досега не съм имал ядове!
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеКарай спокойно! Просто зъбите на ключа ти са се поизпилили! На боксера единия ключ е така откакто съм я взел 2003г. Другия е като нов и не се вади! Досега не съм имал ядове!Защото мисля да се възползвам от това на зима..
Comment
-
Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщениеАз съм спокоен ,но да знам дали ме очаква някоя голяма изненада.Заради това.Да не стане някой фал.Защото мисля да се възползвам от това на зима..
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
На фиат-а на брат ми (Фиат Типо) от както го помня, му се вади ключа дори, когато е на контакт. Така, че споко колега
Първоначално публикувано от tuning_vn Покажи съобщениеА чипа(имобилайзера) не играе ли роля след като се отдели от патрона
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Моята не е крадена и ключа ми се вади, ама тя колата вече не си знае годините и километрите.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment